Om Sukkertop & kontakt

Vi er Henriette - og vores tre piger Cilia på 14 år, Mai på 11 år og Kamille på 3 år.

Vi elsker at glæde vores gæster med dejlige sommerfødselsdage og Sukkertop blev netop skabt da andre udlejere af fun food maskiner var optaget og at vi ikke kunne finde en kalender, hvornår de var ledige. Så vi måtte jo bare købe dem selv! Det betyder at vi nu har disse sjove maskiner, der kan glæde venner og os selv til alle små som store festlige lejligheder - alt fra Disney-sjov aften med pigerne fra klassen, til konfirmationen J

 

Vi vil gerne udleje vores maskiner, så de kan sprede glæde til endnu flere!

Vi går meget op i, at maskinerne er rene og funktionsdygtige, hvorfor rengøringstillæg hos os er obligatorisk. Vi sørger for at maskinerne bliver smurt og desinficeret - både indvendigt og udvendigt - mellem hver brug for alles sikkerhed.

Vi har afprøvet diverse fun food produkter for jer og udvalgt de bedste, som I kan købe sammen med lejen af maskinerne, så I får den gode og sjove smagsoplevelse, helt sådan som I kender den fra forlystelsesparker, tivoli og cirkus J 

Mangler I hjælp til bemanding af maskinerne til f.eks. en børnefødselsdag, så vil Cilia gerne være behjælpelig. I kan sende en forespørgsel på mail til hende på kontakt@sukkertop.dk. 

Vi finder sikkert på flere sjove maskiner hen ad vejen, så skriv til os, hvis der er en maskine du synes vi bør have, som I kunne tænke jer at leje – så kan vi inspirere hinanden til de sjoveste fester!

 

Vi håber I får nogle gode festlige oplevelser – Kærligste hilsner

Henriette, Philip, Cilia, Mai og Kamille